Terug van weggeweest onze turkse topbestemming: Limak Arcadia Belek, dit tophotel aan de Turkse kust. Direct aan zee gelegen. Prachtige kamers, een chique uitstraling en goed onderhouden tennisbanen zijn slechts enkele eigenschappen die deze accommodatie te bieden heeft.

 • Over deze reis

  Tennisprogramma

  Bij het hotel liggen goed onderhouden hardcourt tennisbanen waar de tennistrainingen verzorgd zullen worden door professionele tennistrainers, altijd KNLTB gediplomeerd. Tijdens deze reis word er elke dag op twee momenten getennist. We hebben een ochtend en een middag programma. In de ochtend word iedereen verwacht, de trainingen zullen plaatsvinden tussen 09.00 en 12.00 uur. S'middags bent u vrij om te tennissen, wij van Top of Sports zullen zorgen voor een uitdagende training met wedstrijdvormen voor iedereen die besluit ook in de middag het racket op te pakken. Deze wedstrijdgerichte training zal plaatsvinden tussen 16.30 en 18.00 uur.

  Wat kunt u verwachten?

  2 tot 3,5 uur professionele tennistraining per dag
  1x een video-analyse, we gaan uw spel vastleggen op beeld vervolgens met u doornemen om uw aandachtspunten visueel te maken.
  Alle technische aspecten van het tennisspel zullen behandeld worden gedurende de week. (greep, houding, stand van het lichaam etc. om slagen te verbeteren)
  Alle tactische aspecten van het tennisspel zullen behandeld worden gedurende de week. ( positie, waar sta ik op welk moment? )
  Uiteraard staat plezier centraal gedurende deze tennisvakantie

 • Verblijf en vervoer

  Limak Arcadia *****

  Limak Arcadia is een ideaal hotel voor families met kinderen. Het is rustig gelegen, vlak aan zee en wordt omgeven door een woud van pijnbomen. Het knusse centrum van Belek ligt niet ver. In de mooie en ruime tuin met daarin een schitterend zwembadencomplex zul je uren vakantieplezier beleven. Limak Arcadia, één van toppers van de Limak keten!

  Faciliteiten: Limak Arcadia
  Hotel Limak Arcadia beschikt over verschillende kamers die zijn ondergebracht in een hoofdgebouw en de diverse bungalows in de tuin. Het hoofdgebouw telt 5 verdiepingen en beschikt over 2 liften. Verder is er een 24-uurs receptie en ruime lobby met diverse zitjes (gratis wifi), openlucht bioscoop, hotel pier, televisiekamer, internetcafé, diverse winkeltjes, kapsalon en doktersservice.

  Er is een hoofdrestaurant met een groot buiten terras, 4 à-la-carterestaurants (Italiaans, Chinees, Turks en BBQ) en zijn er diverse snackbars op het complex. Drankjes kunnen worden genuttigd op diverse plaatsen, zoals de lobby bar, de beachbar en de discotheek.

  In de grote tuin van Limak Arcadia tref je verder 3 zwembaden en een kinderbad aan. Een van de zwembaden is voorzien van glijbanen (op vastgestelde tijden). Op de zonneterrassen rond het zwembad en op het strand kun je gebruikmaken van de ligstoelen, parasols en badhanddoekenservice (gratis).
  Voor de kinderen is 6 dagen per week een miniclub (4-12 jaar) en van mei t/m oktober een teenageclub (13-17 jaar), een minidisco en een speeltuintje aanwezig.

  We reizen altijd vanaf Schiphol, vliegtijden zullen zodra deze bekend zijn hieronder (onder voorbehoud) vermeld worden:

  Wij werken samen met de VakantieXpert, uw reis is dus in professionele en veilige handen. Deze groeiende en vooruitstrevende reisorganisatie is vanzelfsprekend aangesloten bij het ANVR en SGR.

 • Datum en prijzen

  De prijzen zijn inclusief het tennisprogramma en all-inclusive verblijf.

  april 2020 de exacte datum en prijzen worden spoedig bekend gemaakt.

  2- persoonskamer (bezet door 2 personen) n.n.b.
  1- persoonskamer n.n.b.
  Gaat u graag mee, maar uw partner tennist niet? Ook aan u hebben we gedacht. Voor deze doelgroep hebben we een gereduceerd tarief.

  Niet tennisser
  2-persoonskamer n.n.b.

  *Bij minder dan 8 deelnemers wordt er overleg gepleegd over de doorgang van de reis.

  Inbegrepen:

  • Rechtstreekse vlucht Amsterdam – Antalya
  • Luchthavenbelastingen
  • 1 stuk handbagage per persoon
  • Ruimbagage
  • Transfer luchthaven – hotel
  • 7 nachten verblijf in het 5-sterren hotel Limak arcadia Belek
  • Verblijf in een 2-persoonskamer met bad/ douche, toilet en balkon
  • Hotelverzorging op basis van all-inclusive
  • Privé gebruik van tennisbanen in de ochtend en middag

  Niet inbegrepen:

  • Excursies en activiteiten
  • Fooien en koffergelden
  • Reis- en annuleringsverzekering

De sportreis in het kort

 • Hotel direct aan zee
 • Begeleiding KNLTB trainers
 • All- inclusive
 • Met Burgersdijk tennis
Ik wil mij aanmelden

ANVR, SGR, VakantieXpert

Alle aangeboden tennisreizen organiseren wij samen met VakantieXpert Van der Werf. Uw reis is dus in professionele en veilige handen. Deze groeiende en vooruitstrevende reisorganisatie is vanzelfsprekend aangesloten bij ANVR en SGR.

Deel deze pagina
Facebook Twitter LinkedIn